Maalipallon SMY Cup 2015

Suomen Maalipalloyhdistys ry järjestää yhteistyössä Suomen Vammaisurheilu ja -liikunta VAU:n kanssa kaikille avoimen SMY Cup 2015 -maalipalloturnauksen lauantaina 29. elokuuta 2015 klo 11.00 alkaen Espoossa, Leppävaaran liikuntahallilla (Veräjäpellonkatu 6). Turnauksen arvioidaan päättyvän klo 18.00 aikoihin.

Kilpailusarjat:

  • Eliittisarja: pelaajille, jotka ovat pelanneet maalipalloa jo pidempään kansallisissa sarjoissa, joko SM-sarjassa tai 1-divisioonassa. Sarjaan ilmoittaudutaan yksittäisinä pelaajina, joista muodostetaan sarjan joukkueet arpomalla.
  • Avoin sarja: Nuorille, aloitteleville, satunnaisesti lajia pelaaville tai ihan ensimmäistä kertaa lajia kokeileville pelaajille. Sarjaan voivat osallistua myös 1-divisioonassa pelanneet pelaajat, jotka kokevat, että Eliittisarjan pelitempo saattaa olla vielä liian kova omille taidoille. Sarjaan ilmoittaudutaan joko yksittäisinä pelaajina tai vähintään kolmen hengen joukkueina. Eli ilmoittautua voi myös kaveriporukalla. Yksittäisinä pelaajina sarjaan ilmoittautuneista muodostetaan joukkueet arpomalla.

Pelisysteemi ja joukkueet julkaistaan ilmoittautumisajan päätyttyä.

Osallistumismaksu: 20 euroa/henkilö, Suomen Maalipalloyhdistyksen jäseniltä 5 euroa. Turnausmaksun tulee olla maksettuna viimeistään 24.8. Maksu suoritetaan Suomen Maalipalloyhdistys ry:n tilille FI65 5780 4120 0204 14. Turnausmaksun viestikenttään merkitään ”SMY Cup 2015” sekä pelaajan nimi. Pelioikeus on vain niillä, jotka ovat ilmoittautuneet ja maksaneet turnausmaksun annetussa määräajassa. Turnausmaksua ei palauteta, vaikka pelaaja jäisi pois turnauksesta.

Rankkarikuninkuuskilpailu: SMY Cup 2015 -tapahtuman yhteydessä ratkaistaan rankkarikuninkaan ja -kuningattaren titteli henkilökohtaisessa rankkarikilpailussa, joka pelataan cup-muotoisesti. Ilmoittautumisen yhteydessä voit ilmaista myös halukkuutesi rankkarikuninkuuskilpailuun, joka on kaikille avoin.

Ilmoittautumiset 21.8. mennessä ja lisätiedot: turnauksen pelioperaattori Erkki Miinala, puh. 044 291 2126, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.