Special Triathlon

Vantaa Triathlon järjestää erityisryhmien Special Triathlon -lähdön sunnuntaina 5. kesäkuuta 2016 Vantaan Kuusijärvellä. Invalidisäätiö Orton tarjoaa lähdön ilmaiseksi 40 ensimmäiseksi ilmoittautuneelle.

Kilpailumatka: Uinti 25–100 m, pyöräily 3 km, juoksu 1 km

Lajeihin voi myös osallistua valinnaisesti. Kilpailu katsotaan suoritetuksi, kun kaksi lajia on suoritettu. Lajivalinnat tulee ilmoittaa etukäteen.

Avustajan käyttö on sallittua, kuten myös erikoisvarusteisten kilpailuvälineiden käyttö (ei moottoroituja). Apuvälineiden käyttö ja muu lisäavun tarve tulee ilmoittaa ilmoittautuessa. Mahdolliset riskitekijät terveydessä, jotka saattavat vaikuttaa kilpailun aikana kilpailijan terveyteen, tulee ilmoittaa kilpailun lääkärille ennen kilpailua.

Kilpailijoille järjestetään mahdollisuus tutustua kisa-alueeseen 21.5. klo 18.00 Kuusijärvellä.

Ilmoittautumiset 31.5. mennessä ja lisätiedot: Nina Kokkonen, TriForFun, puh. 044 559 2278, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Ilmoittautumisen yhteydessä kerrottava nimi, syntymäaika, osoite, sähköposti, puhelinnumero, muuta mitä järjestäjien on hyvä tietää.

Lisätiedot myös: Erwin Borremans, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., puh. 040 707 0869