MATP (Motor Activity Training Program) -seminaari 30.9. Pajulahdessa

Tavoitteena on kehittää motoasema-ajattelun pohjalta uusia toimintamalleja kehitysvammaisten ihmisten liikunnan tukemiseksi kouluissa, työkeskuksissa, ryhmäkodeissa ja tuetussa asumisessa. Seminaaripäivä on englanninkielinen ja tarkoitettu täydennyskoulutukseksi kehitysvammaistyössä tai soveltavassa liikunnassa toimiville opettajille ja ohjaajille. Päivän ohjelma koostuu teoriasta ja käytännöstä. Liikunnallinen vaatetus on suotava.

Theory:

Motor Activity Training Programme (MATP) – preparing athletes with severe or profound intellectual disability and significant physical disabilities for sport-specific activities appropriate for their ability levels.

Activities:

Motor Activity Training Programme (MATP)  – how to apply theory into practice – how to structure and deliver MATP Training sessions, Come & Try events and Challenge Days.

Seminaaripäivän pääkouluttaja Niamh-Elizabeth Reilly työskentelee Britannian Youth Sport Trustissa ja on aktiivisesti mukana myös maansa Special Olympics -liikkeessä. Reilly on tutkijana erikoistunut motorisen oppimisen kysymyksiin kehitysvammaisten henkilöiden kohdalla.

Hinta: 50€ (sisältää koulutuksen, Motoasemat-oppaan ja muun materiaalin sekä lounaan)

Ilmoittaudu 16.9.2016 mennessä

Ladattavat tiedostot