Special Olympics -purjehduskilpailut ja vammaispurjehduksen mestaruuskilpailut

Special Olympics -purjehduskilpailut ja vammaispurjehduksen mestaruuskilpailut järjestetään sunnuntaina 20. elokuuta 2017 Turun Pursiseuralla Turussa. Kilpailuissa noudatetaan ISAF:n purjehduksen kilpailusääntöjä, Special Olympics -purjehduksen kilpailusääntöjä sekä purjehdusohjeita. Purjehdusohjeet annetaan kilpailutoimistosta ilmoittautumisen yhteydessä. Rata-alue on Nuottaniemen edustalla. Radat ovat vastatuuli-myötätuuli- tai kolmioratoja. Kilpailut purjehditaan 606-veneillä. Järjestäjällä on tarvittaessa veneitä kilpailijoiden käyttöön. Harjoituspäivä on lauantaina 19.8.

Luokat: Special Olympics -luokat: Level 1 - purjehtija hoitaa etupurjeen, Unified-partneri on kippari, Level 2 - purjehtija on kippari, Unified-partneri huolehtii purjeista ja antaa suullisia ohjeita (partneri saa osallistua ohjaamiseen ennalta sovitun aikamäärän mukaisesti), Level 3 - kaksi purjehtijaa hoitavat sekä purjeet että ohjaamisen (veneessä mukana oleva valmentaja voi antaa vain sanallisia ohjeita).

Aikataulu: 11.00 ilmoittautuminen kilpailutoimistossa, 12.00 1. purjehduksen lähtö.

Osallistumismaksu: 50 euroa/venekunta, maksetaan 6.8. mennessä tilille Turun Pursiseura ry FI05 5710 0420 1482 98 / BIC: OKOYFIHH

Ilmoittautumiset 6.8. mennessä: Johanna Roivanen, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Lisätiedot: Johanna Roivanen, puh. 050 303 5591, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.