Ajalin-Golf

Kahdeksannet Ajalin-Golf -kilpailut elinsiirron saaneille henkilöille ja heidän tukihenkilöilleen ja ystävilleen sekä Malagan MM-kisatukimainoksen antaneiden yritysten edustajille järjestetään perjantaina 12. toukokuuta 2017 klo 12.00 alkaen Ruukkigolfissa, Raaseporin Pohjan kylässä.

Sarjat: elinsiirron saaneiden sarja ja ystävien sekä mainoksen antaneiden sarja. Sarjat pelataan ruotsalalaisena lyöntipelinä. Myös parhaat SCR-tulokset palkitaan.

Alustavia ilmoittautumisia pyydetään 30.4. mennessä, jotta järjestävä taho pystyy mitoittamaan järjestelyjen laajuuden.

Sitovat ilmoittautumiset 5.5. mennessä osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Ilmoittautumisen yhteydessä tulee ilmoittaa seura ja tarkka tasoitus.

Golfauton käyttö on mahdollista rajoitetusti, koska klubilla on vain muutamia autoja vuokrattavana. Vuokraus ja auton maksu golfklubin toimistoon. Ilmoitathan auton tarpeesta myös ilmoittautumisen yhteydessä. Lähtölistaa laadittaessa kaksi auton tarvitsijaa pyritään sovittamaan aina samaan ryhmään.

Majoitusta voi tiedustella Urheiluopisto Kisakeskuksesta, joka sijaitsee n. 8 km päässä golfkentästä. Majoittujat hoitavat itse suoraan omat varaukset opistolle sähköpostitse: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Kilpailupäivän greenfee on ilmainen. Harjoituskierrosten osalta tiedustelut suoraan golfklubilta.

Lisätiedot: Kalevi Ajalin, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.