Valmentaminen vammaisurheilussa -seminaari

Onko seurassasi, yhdistyksessäsi, tai muussa urheilu- ja liikuntatoiminnassasi mukana eri tavoin liikkuvia henkilöitä, joilla on jokin vamma? Valmennatko eri toimintakykyisiä henkilöitä? Haluaisitteko aloittaa vammaisurheilu- ja -liikuntatoimintaa seurassanne? Valmentaminen vammaisurheilu -seminaari on juuri sinulle!

Suomen Vammaisurheilu ja -liikunta VAU järjestää seminaarin Soveltavan liikunnan päivänä keskiviikkona 23. elokuuta 2017 klo 16.30–19.30 Seinäjoen Uimahalli-Urheilutalon kokoustilassa (Kirkkokatu 15, 60100 Seinäjoki). Päivän aikana voi tutustua soveltavaan liikuntaan, jossa esillä on erilaisia aktiviteetteja. Lue lisää.

Seminaarissa pureudutaan mm. valmennuksen erityispiirteisiin, yksilöllisten tarpeiden, edellytysten ja ratkaisujen merkitykseen vammaisurheilussa, miten huomioidaan vammaisurheilun erityispiirteitä kokonaisvaltaisessa valmennuksessa, kuinka vammaisurheilun valmennuksessa hyödyllisiä ratkaisuja voidaan hyödyntää myös vammattomien valmennuksen puolella. Kouluttajina toimivat kokeneet vammaisurheilun ja -liikunnan ammattilaiset Tuomas Törrönen ja Jukka Parviainen.

Seminaari on maksuton. Peruuttamatta jättämisistä perimme 20 € maksun.

Ilmoittautuminen 18.8. mennessä https://www.webropolsurveys.com/S/460BADF4D68C1D8D.par

Lisätiedot: Tiina Siivonen, VAU ry, 040 833 4869, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Soveltavan liikunnan päivän järjestävät yhteistyössä: Seinäjoen kaupunki / liikuntapalvelut, Pohjanmaan Liikunta ja Urheilu ry, Suomen Vammaisurheilu ja -liikunta VAU ry, paikallisyhdistykset, seurat ja yritykset