Ratsastuksen Special Olympics Unified-joukkuemestaruuskilpailut

Huittisten Ratsastuskeskus järjestää Special Olympics Unified-joukkueratsastuskilpailut sunnuntaina 5. marraskuuta 2017 klo 10.00 alkaen. Kanslia aukeaa klo 9.00 ja sulkeutuu tunti kilpailujen päättymisen jälkeen.

Kilpailut ovat Special Olympics -kilpailut, joissa ratkotaan myös Unified-joukkuemestaruus. Jos haluat osallistua myös Unified-mestaruuskilpailuun, tulee sinun tuoda partneri mukanasi.

Kilpailuissa noudatetaan Special Olympics -sääntöjä sekä SRL:n vammaisratsastussääntöjä soveltuvin osin. Kaikkien kilpailijoiden pitää olla Green Card -jäseniä tai SRL:n jäsenseuran henkilö-/perhejäseniä.

Luokat

  • LUOKKA 1: Special Olympics, käyntiohjelma 1
  • LUOKKA 2: Special Olympics, käyntiohjelma 2
  • LUOKKA 3: Special Olympics, käyntiohjelma 2015
  • LUOKKA 4: Special Olympics, käynti-raviohjelma 1
  • LUOKKA 5: Special Olympics, käynti-raviohjelma 2
  • LUOKKA 6: Special Olympics, käynti-raviohjelma 2015
  • LUOKKA 7: Special Olympics, käynti-ravi-laukkaohjelma 1
  • LUOKKA 8: Special Olympics, käynti-ravi-laukkaohjelma 2
  • LUOKKA 9: Special Olympics, käynti-ravi-laukkaohjelma 2015

Ratsastaja voi osallistua kahteen luokkaan lainahevosella tai omalla hevosellaan. Lainahevoset ovat pääasiassa ratsastuskoulun opetushevosia. Kilpailut ratsastetaan kentällä tai maneesissa, säästä riippuen. Hevosten kokeilu ja verryttely järjestetään kentällä tai maneesissa, sään mukaan.

Lainahevosluokissa hevoset arvotaan ja hevosta on mahdollisuus kerran vaihtaa. Ratsastajat saavat verrytellä hevosta 15 min ennen omaa suoritustaan.

Lähtömaksu 20 euroa/luokka, hevosvuokra 20 euroa/luokka. Kaikki maksut maksetaan kilpailukansliaan.

Palkintoina ovat pokaalit/mitalit sekä ruusukkeet.

Ilmoittautumiset Huittisten Ratsastuskeskukseen 30.10. mennessä Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai puh. 02 567 797,

Tiedustelut: Huittisten Ratsastuskeskus, puh. 02 567 797.

Majoitusmahdollisuus, sis. aamupalan. Kilpailupaikalla puffetti ja maksullinen ruokailumahdollisuus. Jos ratsastaja tarvitsee avustusta, tulee hänen tuoda avustaja mukanaan. Majoitustiedustelut ja varaukset: Huittisten Ratsastuskeskus, puh. 02 567 797, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Kilpailujen tuomarina toimii Sirpa Ruojärvi.

Järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin ja mahdollisuuteen rajata lähtöjen määrää kilpailuissa määrän noustessa kovin suureksi.

Perjantaina ja lauantaina 3.–4.11. pidetään valmennusleiri Huittisten Ratsastuskeskuksessa. Ilmoittautumiset valmennusleirille 30.10. mennessä.