Hanna Vilmi ja Jaana Pesari osoittivat iskukykynsä sokkopingiksen MM-kilpailujen alla

Jaana Pesari

Suomen sokkopingiksen kova naiskaksikko Hanna VilmiJaana Pesari lähtee ensi viikon MM-kilpailuihin Ruotsin Handeniin vahvassa iskussa. Vilmi voitti kansallisen sokkopingiscupin ensimmäisen osaturnauksen Helsingissä lauantaina ja Pesari sijoittui toiseksi.

Sokkopingiscupissa miehet ja naiset pelaavat samassa sarjassa, joten Vilmi ja Pesari jättivät taakseen mm. kaikki MM-kilpailuihin lähtevät miespelaajat. MM-kilpailuissa miehet ja naiset pelaavat eri sarjoissa.

MM-kisoihin lähtijöistä Ari Lahtinen sijoittui kolmanneksi, Jouni Viitamäki neljänneksi ja Juha Oikarainen kuudenneksi.

Sokkopingiksen maailmanmestaruuskilpailut järjestetään Handenissa Tukholman eteläpuolella 3.–8. lokakuuta.