Suomen Vammaisurheilu ja -liikunta VAU ry on urheilu- ja liikuntajärjestö, jonka tehtävänä on suunnitella, toteuttaa ja kehittää liikunta-, näkö- ja kehitysvammaisten henkilöiden sekä elinsiirtoväen liikunnan harrastamisen ja kilpailemisen mahdollisuuksia ja olosuhteita. VAU palvelee liikunnanharrastajia vauvasta vaariin koko elämänkaarella.
VAU:n toimialoja ovat nuorisotoiminta, harrasteliikunta, kilpa- ja huippu-urheilu ja järjestötoiminta. Toimialojen tukitoimia ovat aluetyö, koulutus ja viestintä. Special Olympics Finland on osa VAU:n toimintaa.
Organisaatioinfo Tietoa lajeista
SO Antwerpen 2014 -banneri

Special Olympics Euroopan Kesäkisat järjestetään 13.–20. syyskuuta 2014 Belgian Antwerpenissa. Suomesta kisoihin lähtee 36 urheilijaa, jotka kilpailevat yleisurheilussa, uinnissa, jalkapallossa, judossa ja Unified-koripallossa.
Suomen joukkue Kisojen kotisivut
Kuntokuu-tunnus

Syyskuu on taas Kuntokuu. Kuntokuu on omaehtoiseen liikkumiseen kannustava kuntoliikuntakampanja, johon osallistumalla voi voittaa palkintoja. Tutustu Kuntokuuhun, rekisteröidy kuntokortin käyttäjäksi ja osallistu arvontaan!
Kuntokuu

Suomen Vammaisurheilu ja -liikunta VAU ry | Radiokatu 20, 5. krs. 00240 Helsinki | www.vammaisurheilu.fi