Mitä kaikkea on Special Olympics? -tilaisuus

Suomen Vammaisurheilu ja -liikunta VAU järjestää kehitysvammaisten Special Olympics -toiminnan esittelytilaisuuden maanantaina 23. toukokuuta 2016 klo 14.00–15.30 Helsingissä, Valo-talolla (Radiokatu 20, 2. krs, sali 1). Tilaisuudessa julkistetaan myös Suomen joukkue Itävallan Special Olympics -talvimaailmankisoihin, jotka järjestetään maaliskuussa 2017.

Special Olympics -maailmankisat tulivat suurelle yleisölle tutuksi viimeistään vuoden 2015 Los Angelesin -kisojen ja Ylen Sisujengi-lähetysten myötä. Mitä kaikkea on Special Olympics? -tilaisuudessa on mahdollisuus tulla ottamaan selvää, millaista Special Olympics -toiminta on Suomessa. Tilaisuudessa lähestytään Special Olympics -toimintaa mm. perheiden, lajitoimijoiden, matalan kynnyksen tapahtumien sekä tietysti myös urheilijoiden itsensä näkökulmasta.

Tilaisuus on suunnattu erityisesti lajiliittojen ja urheiluseurojen edustajille, kehitysvammaisten asuntoloiden ja tukikeskusten edustajille sekä kehitysvammaisten henkilöiden perheenjäsenille.

Tilaisuus on maksuton, mutta edellyttää ennakkoilmoittautumisen kahvitarjoilun suuruuden arvioimiseksi.

Ilmoittautumiset ja lisätiedot: VAU, tiedottaja Lauri Jaakkola, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., puh. 045 136 8695