SOLIA:n avoimet ovet Helsingissä

Soveltavan liikunnan apuvälinetoiminta SOLIA vuokraa liikunnan apuvälineitä kaikille ilman vamma-, diagnoosi- tai järjestörajoja. SOLIA tarjoaa myös välineiden kokeilumahdollisuuksia sekä opastusta ja neuvontaa välineisiin liittyen.

SOLIA:lla on viisi toimintayksikköä ympäri Suomea: Kuopiossa Aivotutkimus- ja kuntoutuskeskus Neuronissa, Seinäjoella Pohjanmaan Liikunnan ja Urheilun tiloissa, Maskun Neurologisessa kuntoutuskeskuksessa, Helsingissä Validia Kuntoutuksen tiloissa sekä Rovaniemellä Lapin urheiluopistolla.

Loppukesän aikana järjestetään avoimet ovet -tapahtumia niissä neljässä SOLIA:n toimintayksikössä, jotka vuokraavat kesäliikuntavälineitä. Tapahtumissa pääset tutustumaan SOLIA:n yksiköihin sekä yksilöiden vastuuhenkilöihin sekä SOLIA:n liikunnan ja urheilun apuvälineisiin uusimpia välinehankintoja myöten. Helsingin tapahtuma järjestetään tiistaina 12. syyskuuta 2017 klo 14.00–17.00 Validia Kuntoutus Helsingissä (Nordenskiöldinkatu 18 B, 00250 Helsinki).

Tapahtumat ovat suunnattu urheilun ja liikunnan apuvälineistä kiinnostuneille, niin ammattilaisille, omaisille kuin itse käyttäjillekin.

SOLIA toimii Suomen Vammaisurheilu ja -liikunta VAU:n alaisuudessa ja saa rahoituksensa sosiaali- ja terveysministeriön avustuskeskus STEA:lta.