Tule vapaaehtoistoimijaksi!

VAU tarjoaa kaikille 18 vuotta täyttäneille mahdollisuuden tulla mukaan vapaaehtoistoimintaan, jossa voit todella kokea tekeväsi tärkeää työtä. Vapaaehtoistoiminta painottuu pääosin tapahtumien ympärille, mutta voit myös ehdottaa meille uusia osallistumisen tapoja, jotka sopivat juuri sinulle.

VAU:n arvoja ovat osallisuus, yhteisöllisyys, esteettömyys ja saavutettavuus sekä oikeudenmukaisuus. Nämä arvot antavat hyvän perustan vapaaehtoistoiminnan tunnistamiselle, tunnustamiselle sekä järjestämiselle. Kaikille avoimen liikunnan ja urheilun toimintakentän kehittäminen sisältää myös kaikille avoimen mahdollisuuden toimia vapaaehtoisena.

Mikäli olet kiinnostunut toimimaan vapaaehtoisena vammaisurheilun ja -liikunnan parissa omalla paikkakunnallasi, VAU voi auttaa sinua löytämään mahdollisuuksia siihen paikkakunnan yhdistyksistä tai urheiluseuroista.

Ilmoittaudu VAU:n vapaaehtoisten tiedotuslistalle

Voit ilmoittautua mukaan VAU:n vapaaehtoisten sähköpostitiedotuslistalle. VAU lähettää ilmoittautuneille muutaman kerran vuodessa tietoa tulevista vapaaehtoistoiminnan mahdollisuuksista ja muista VAU:n tapahtumista.

Ilmoittaudu vapaaehtoislistalle

Lisätiedot vapaaehtoistoiminnasta