Motoasemat

Motoristen perustaitojen hallinta auttaa arjessa selviytymistä ja omatoimisuutta sekä mahdollistaa liikunnan harrastamisen.

Motoasemat ovat motorisen harjoittelun tehtäväpisteitä, joiden avulla opitaan tärkeitä liikunnallisia perustaitoja helposti ja monipuolisesti.

Motoasemat-kokonaisuus sisältää kuusi erilaista harjoitteluasemaa, joiden tehtäviä voidaan helpottaa, vaikeuttaa, soveltaa ja eriyttää. Näin Motoasemat kannustavat oppimaan motorisia taitoja asettamalla sopivia haasteita ja tuomalla onnistumisen elämyksiä.

Kolmetuntisessa Motoasemat-koulutuksessa ohjaajat oppivat toteuttamaan, ohjaamaan ja soveltamaan alkulämmittelyt, kuusi erilaista motoristen taitojen kehittymiseen tähtäävää liikunnallista harjoitteluasemaa sekä loppuleikit. Motoasemia voidaan helposti soveltaa käytettävissä olevan tilan mukaan.

Koulutus sopii kaikenikäisten liikunnallista toimintaa ohjaaville – harrasteryhmissä, yhdistyksissä, asuntoloissa sekä työ- ja toimintakeskuksissa.

Koulutuksia järjestetään suomeksi ja ruotsiksi. Koulutukseen sisältyvät Motoasemat-oppaat, jotka antavat ohjaajalle valmiit kuvaukset ja ohjeet Motoasemien toteuttamiseen.

Tilauskoulutuksen hinta: 950 euroa, sisältää 20 Motoasemat-opasta.

VAU järjestää avoimia Motoasemat-koulutuksia ympäri Suomea yhteistyössä eri tahojen kanssa.

Tulevat avoimet Motoasemat-koulutukset

Yhteystiedot