Tue Special Olympics -toimintaa

Special Olympics -urheilijat ovat kehitysvammaisia henkilöitä, joiden taloudellinen toimeentulo on rajallista. Silti heillä on vahva halu osallistua urheilutoimintaan ja moni haaveilee osallistumisesta kansainvälisiin Special Olympics -kisoihin. Kilpailumatkat ovat kalliita ja valmentautuminen kilpailuihin sekä varusteiden hankkiminen maksavat.

Suomen Vammaisurheilu ja -liikunta VAU ry:n tehtävänä on mahdollistaa mahdollisimman monen kehitysvammaisen urheilijan osallistuminen liikuntaan, urheiluun ja kansainvälisiin kilpailuihin. Haluamme Teidät mukaan auttamaan Special Olympics -urheilijoita osallistumaan niin kotimaisiin kuin kansainvälisiin tapahtumiin. VAU järjestää kotimaassa valmennusleirejä ja tapahtumia sekä kotimaisia kilpailuja, joihin Special Olympics -urheilijat voivat osallistua.

Tukemalla Special Olympics -toimintaa kehitätte osallisuutta ja parannatte tasavertaisia osallistumismahdollisuuksia. Toimimalla yhdessä Suomen Vammaisurheilu ja -liikunta VAU ry:n kanssa olette mukana auttamassa kehitysvammaisia osallistumaan liikuntaan, seuratoimintaan ja yhteen maailman suurimmista urheiluliikkeistä – 4,7 miljoonan henkilön Special Olympics –liikkeeseen. Tule mukaan tekemään hyvää!

Ilmoittaudu mukaan tukijaksi!

Täytä alla oleva lomake, niin otamme Teihin pikimmiten yhteyttä!

Yhteystiedot

Lisätiedot Special Olympics -kumppanuuksista