Liikuntavastaavakoulutus Rovaniemellä

VAU:n jäsenyhdistyksillä on nimettyjä liikuntavastaavia. Perinteisesti on liikuntavastaaville järjestetty koulutusta ja niin myös vuonna 2018. Vuoden ensimmäinen liikuntavastaavakoulutus järjestetään lauantaina 24. helmikuuta 2018 Rovaniemellä, Lapin urheiluopistolla.

Koulutuksessa käydään läpi ajankohtaisia asioita ja miten yhdistys/seura voisi hyödyntää toiminnassaan VAU.n tarjoamia mahdollisuuksia. Kuullaan osallistujien ideoita ja haasteita liikuntavastaavana toimimisesta sekä jaetaan hyviä käytäntöjä. Lisäksi tutustutaan käytännössä golfin sisätilasovellutuksiin käytännössä. Koulutus kestää klo 9.30–16.00.

Koulutus on kaikille VAU:n jäsenyhdistysten jäsenille maksuton (max. 2 per yhdistys). Koulutuspäivään sisältyy aamu- ja iltapäiväkahvit sekä lounas. VAU ei korvaa koulutuksesta aiheutuvia matka-/majoituskuluja. Mikäli ette ole ilmoittaneet yhdistyksenne liikuntavastaavan tietoja tai yhdistyksellänne ei ole nimettyä liikuntavastaavaa, voitte silti ilmoittaa koulutukseen maksimissaan kaksi henkilöä.

Ilmoittautumiset 22.1. mennessä ja lisätiedot: Tiina Siivonen, tiina.siivonen@vammaisurheilu,fi, puh. 040 833 4869.