Soveltavan liikunnan päivät

Vuodesta 1986 lähtien järjestetyt Erityisliikunnan päivät uudistuvat. Vuonna 2018 soveltavan liikunnan toimijat kokoontuvat Soveltavan liikunnan päiville 21.–22. elokuuta ammattikorkeakoulu Arcadaan, Helsinkiin.

Päivillä tullaan perehtymään soveltavan liikunnan ajankohtaisiin kysymyksiin entistä laaja-alaisemmin. Luvassa mielenkiintoisia luentoja, teemasessioita ja käytännön demoja soveltavasta liikunnasta ja sen lähialueilta. Lisää tietoa päivistä alkuvuoden 2018 aikana!

Soveltavan liikunnan päivät on neljän vuoden välein järjestettävä valtakunnallinen tapahtuma, jossa kohtaavat liikunta-, urheilu-, sosiaali- ja terveys- sekä opetusalan päättäjät, suunnittelijat, tutkijat ja käytännön toimijat. Päivillä välitetään ajankohtaista tietoa soveltavan liikunnan kehityksestä, kuullaan alan asiantuntijoita ja kentän toimijoita sekä vaihdetaan kokemuksia ja tavataan kollegoita. Tapahtuman järjestää Liikuntatieteellinen Seura yhteistyössä alan toimijoiden kanssa.

Lisätiedot: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., puh. 010 778 6605