Rytmisen voimistelun Special Olympics -kilpailut

Tampereen Sisu ja VAU järjestävät rytmisen voimistelun Special Olympics -kilpailut 8.–9. joulukuuta 2018 Tampereella, Hervannan vapaa-aikakeskuksessa (Lindforsinkatu 5). Kilpailuiden lomassa käydään myös TUL:n joukkuevoimistelun avoimet välinesarjojen mestaruuskilpailut. Lisätiedot kisoista: https://tampereensisu.fi/jv-kilpailut-8-9-12-2018/

Kilpailuluokat: alle 12-v ja yli 12-v

SARJAT

 • TASO A: naru, vanne, pallo, nauha
 • TASO B: naru, pallo, keilat, nauha
 • TASO C: naru, vanne, pallo, nauha
 • TASO 1: naru, vanne, pallo, nauha
 • TASO 2: naru, vanne, keilat, nauha
 • TASO 3: vanne, pallo, keilat, nauha
 • TASO 4: vapaavalintaiset välineet

Alustana 13x13 voimistelumatto.

ILMOITTAUTUMINEN

Ilmoittautumiset tulee tehdä kootusti seuroittain sähköpostitse osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. 2.11. mennessä. Ilmoittautumiseen tulee kirjata selkeästi seuraavat tiedot: seura, seuran yhteyshenkilön nimi, yhteystiedot sekä seuran laskutustiedot voimistelijan nimi, ikä, sarja, taso ja välineet

ILMOITTAUTUMISMAKSU

Ilmoittautumismaksu on 12 euroa/voimistelija, maksetaan 2.11. mennessä Tampereen Sisun tilille FI90 1392 3000 1065 24. Viestikenttään tulee kirjoittaa Special Olympics, seuran ja voimistelijoiden nimet, joita maksu koskee.

MUSIIKKI

Musiikit tulee lähettää osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. 16.11. mennessä. Tiedostot tulee olla MP3-muodossa ja seuraavasti nimettynä: sarja_taso_voimistelija_seura_väline.

Järjestävä seura huolehtii valmisohjelmien musiikit kilpailuun (A–C ja 1–3 -tasot). Taso 4:n musiikit tulee lähettää yllä olevan ohjeistuksen mukaan.

AIKATAULU

Aikataulu julkaistaan kisapalvelussa ja lähetetään seurojen valmentajille ilmoittautumisajan päätyttyä, viimeistään kaksi viikkoa ennen kilpailua.

Alustavana suunnitelmana on pitää Special Olympics-kilpailut lauantaina. Huom! Suunnitelma on alustava ja se voi muuttua.

RUOKAILU

Kilpailussa on seuraavat ruokailumahdollisuudet:

 • Aamupala (la ja su)
 • Lounas (la ja su)
 • Päivällinen (pe ja la)
 • Iltapala (pe ja la)

Hinnat:  6 euroa aamupala/iltapalakassi, 10 euroa lounas/päivällinen, 12 euroa lounas/päivällinen (allergiaruoka/erityisruokavalio). Ruokailut varataan seuroittain ruokailulomakkeella. Lomake tulee lähettää osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. 2.11. mennessä. Kilpailuruoka on tarkoitettu voimistelijoille, valmentajille ja huoltajille.

Ruoat tarjoillaan kilpailupaikalla. Aamupala noin klo 8–10, lounas noin klo 11–16 ja päivällinen noin klo 17–20. Huom! Ajat ovat alustavia. Iltapala toteutetaan iltapalakassina, jonka joukkueet saavat mukaansa kilpailupaikalta. Aamupala sisältää puuron, leivän, levitteen, hedelmän, kananmunan ja ruokajuoman. Lounas ja päivällinen sisältävät lämpimän ruuan, salaatin, leivän, levitteen ja ruokajuoman. Ruoka on laktoositonta.

MAJOITUS

Kilpailussa on seuraavat majoitusvaihtoehdot 7.–9.12. (pe–su):

Koulumajoitus (max. 200hlöä)

Pohjois-Hervannan koulu, Opiskelijankatu 29 33720 Tampere

Hinnat 15€/hlö/yö 25€/hlö/2 yötä

Koulumajoitus varataan seuroittain koulumajoituslomakkeella. Lomake tulee lähettää osoitteeseen kilpailut(at)tampereensisu.fi 2.11. mennessä. Hinta sisältää yöpymisen luokkahuoneessa tai liikuntasalissa ja suihku/wc-tilojen käytön. Majoittujien tulee ottaa omat patjat, makuupussit yms. mukaan. Koululla on kanttini.

Hotellimajoitus

Solo Sokos Hotel Torni Tampere, Ratapihankatu 43, 33100 Tampere, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Hinnat/vrk 115 euroa/1hh solo-huone 125 euroa/2hh solo-huone

Original Sokos Hotel Ilves, Hatanpään valtatie 1, 33100 Tampere, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Hinnat/vrk 110€/1hh standard-huone 120€/2hh standard-huone

Jokainen osallistuja varaa huoneensa itse suoraan hotellista tai Sokos Hotels Myyntipalvelusta 9.11. mennessä. Erikoishinnan saa mainitsemalla varauksen yhteydessä kiintiötunnuksen ”TUL Mestaruus”.

Sokos Hotels Myyntipalvelu avoinna ma-pe klo 08.00–20.00, puh. 020 1234 600, fax 020 1234 647, email Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Ryhmät: yli 11 henkilöä Tampereen S-ryhmän Hotellien Myyntipalvelu Avoinna ma-pe klo 8.30–16.30, puh. 020 1234 630, fax 03 5698 6263, email Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

HOSTELLIMAJOITUS

Hotel Hermica, Insinöörinkatu 78 33720 Tampere, puh. (03) 365 1111 www.hermica.fi. Varaukset: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Hinnat/vrk 80 euroa/1hh, 84 euroa/2hh, 105 euroa/2hh lisävuoteella, 124 euroa/2hh kahdella lisävuoteella (vain 4 lapselle)

Jokainen osallistuja varaa huoneensa itse suoraan hotellista. Mainitse varauksen yhteydessä, että varaus koskee TUL:n joukkuevoimistelukilpailuita.

KILPAILUPAIKKA

Kilpailupaikkana toimii Hervannan vapaa-aikakeskus. Kilpailupaikalla on kahvio ja tuotemyyntiä. Hallin edessä on pieni parkkipaikka. Lisää paikoitustilaa löytyy läheisten katujen varsista ja kauppakeskus Duon parkkihallista. Kilpailupaikalle pääsee Tampereen juna-asemalta paikallisliikenteen bussilla nro 3 ja 20, linja-autoasemalta bussilla nro 4 sekä keskustanalueelta bussilla nro 6 (http://reittiopas.tampere.fi). Lisäksi hallin välittömässä läheisyydessä on Onnibussin pysäkki.

VALOKUVAUS

Kilpailujen aikana otetaan valokuvia/videoita, joita käytetään mm. tapahtuman aikaisessa sosiaalisen median viestinnässä ja Tampereen Sisu ry:n sekä TUL:n mainonnassa ja markkinoinnissa (mm. sosiaalinen media, www ja printti). Osanoton varmistamisella kilpailuun osallistuja antaa luvan kuvaamiseen ja kuvien/videoiden käyttämiseen kilpailun aikana sosiaalisen median kanavissa. (EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (2016/679)).

TIEDUSTELUT

 • Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..