Liikuntavastaavakoulutus

Perinteinen VAU:n liikuntavastaavakoulutus järjestetään myös vuonna 2019. Tällä kertaa koulutus on Kymenlaaksossa, Pyhtään Sirius Sportissa (Kotitie 10) lauantaina 16. maaliskuuta. Koulutuksessa on tarjolla tietoa VAU:n ajankohtaisista aiheista, puheenvuoroja yhteistyömahdollisuuksista ja siellä käydään läpi, miten hakea rahoitusta liikuntatoimintaan. Käytännön osiossa tutustutaan mm. pienpeleihin. Seuraa VAU:n nettisivuja, jonne ilmestyy ohjelma ja muu info.

Koulutukset ovat kaikille VAU:n jäsenyhdistysten jäsenille maksuttomia (max. 2 osallistujaa per yhdistys). Koulutuspäivään sisältyy aamu- ja iltapäiväkahvit sekä lounas. VAU ei korvaa koulutuksesta aiheutuvia matka-/majoituskuluja. Mikäli ette ole ilmoittaneet yhdistyksenne liikuntavastaavan tietoja tai yhdistyksellänne ei ole nimettyä liikuntavastaavaa, voitte silti ilmoittaa koulutukseen maksimissaan kaksi henkilöä.

Koulutukset järjestetään vuosittain eri paikkakunnilla. Vuonna 2018 Koulutukset olivat Janakkalan Turengissa ja Rovaniemellä.

Lisätiedot: Tiina Siivonen, puh. 040 833 4869, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..