Virpiniemen Soveltava Triathlon

Haukiputaan Heitto järjestää yhteistyössä VAU:n ja Oulun kaupungin liikuntapalveluiden kanssa soveltavan triathlonin lajikokeilun sunnuntaina 4. elokuuta 2019 Oulussa, Virpiniemen liikuntaopistolla Virpiniemi Triathlon 2019 -kisan yhteydessä.

Triathlon on vauhdikas ja monipuolinen kestävyyslaji, joka koostuu uinnista, pyöräilystä ja juoksusta. Lajit suoritetaan peräkkäin ilman taukoa. Triathlon on liikuntamuotona sopiva kaikille, sillä sitä voidaan tarpeiden mukaan soveltaa jokaiselle sopivaksi. Sovellettu Triathlon on tarkoitettu kaikille erityisliikkujille. Osallistujan suorituskyky, mahdollinen liikuntarajoite tai -vamma, diagnoosi tai sen puute eivät ole esteitä osallistumiselle.

Haukiputaan Heitto järjestää yhteistyössä VAU ry:n ja Oulun kaupungin liikuntapalveluiden kanssa Soveltavan Triathlonin -lajikokeilun Virpiniemessä 4.8.2019 Virpiniemi Triathlon 2019-kisan yhteydessä.

Sovellettu triathlon on tarkoitettu kaikille erityisliikkujille. Osallistujan suorituskyky, mahdollinen liikuntarajoite tai -vamma, diagnoosi tai sen puute eivät ole esteitä osallistumiselle.

Triathlonmatka: uinti 50m – pyöräily 1–3km – juoksu 0,5–1km

Lajeihin voi myös osallistua valinnaisesti. Sovellettu triathlon katsotaan suoritetuksi kuin kaksi lajia on suoritettu. Lajivalinnat tulee ilmoittaa etukäteen.

Sovelletussa triathlonissa on sallittua avustajan/partnerin käyttö sekä apuvälineiden käyttö (ei moottoroituja). Apuvälineiden käyttö ja muun lisäavun tarve tulee ilmoittaa ilmoittautuessa. Mahdolliset riksitekijät (terveydessä), jotka saattavat vaikuttaa kilpailun aikana kilpailijan terveyteen, tulee ilmoittaa kilpailun järjestäjälle ilmoittautumisen yhteydessä (suosittelemme että osallistuja on keskustellut osallistumisesta lajikokeiluun oman lääkärinsä kanssa).

Tapahtumassa halutessaan mahdollisuus ajanottoon. Kaikille osallistujille mitali.

Ilmoittautuminen 26.7. mennessä puhelimitse: 044 322 7728/Tarja Huru. Ilmoittautua voi perjantaisin klo 17–20 välillä. Lisätietoja osoitteesta Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Osallistumismaksu: 10 euroa, maksetaan ilmoittautumisen jälkeen tilille FI7957407520130336, viite: 20527

Apuvälineet: Osallistuja itse hankkii tarvitsemansa apuvälineet osalajeista suoriutumiseksi. Ilmoittautumisen yhteydessä kartoitetaan tarpeet. Vinkkejä: http://www.valineet.fi/