Erityisgolfin lajikokeiluja Turun seudulla

Suomen HCP Golf ry järjestää golfin lajikokeiluja erityisryhmille Turun seudulla kesäkuun lopulla 25.–29. kesäkuuta 2019. Paikkoina ovat Kankaisten Golf Maskussa, Harjattula Golf Turussa ja Archipelagia Golf Paraisilla.

Tapahtumat järjestetään yhdessä lähialueen kaupunkien/kuntien ja erityisryhmien järjestöjen kanssa. Tilaisuuksissa myös mukana Paragolfer-laite, joka on tarkoitettu erityisesti alaraajahalvaantuneille. Kokeilut on suunnattu kaiken ikäisille.

Ohjelma rakennetaan tarkemmin ilmoittautumisten jälkeen ja lähetetään ryhmän yhteyshenkilölle. Ryhmän koko max. 12 henkilöä ja kesto noin 60 minuuttia. Samalle päivälle sopii monta ryhmää, kuitenkin niin, että vain yhdellä kentällä ollaan yhden päivän aikana. Päivän voi aloittaa klo 9.00 ja päättää klo 19.00.

Ennakkoilmoittautumiset 10.6. mennessä: http://suomenhcpgolf.fi/form/ota-yhteytta Ilmoittautuessanne voitte esittää kenttää ja päivää kellonaikoineen. Samalla pyydämme arviota myöskin ryhmän koosta.

Harjoittelussa mukana seurojen ja järjestöjen vetäjiä. Suomen HCP Golfin Kari Heikkilä vastaa tilaisuuksien ohjelman toteuttamisesta ja suunnittelusta. Suomen HCP Golf tekee yhteistyötä Suomen Golfliiton, Suomen Vammaisurheilu ja -liikunta VAU:n ja Soveltava Liikunta SoveLin kanssa.

Tilaisuudet ovat maksuttomia. Klubiravintoloiden tarjonta omakustanteista.