Avoimet ovet – ratkaisuja yhteiseen toimintaan -koulutus

Avoimet ovet – ratkaisuja yhteiseen toimintaan -koulutuksesta saat vinkkejä, kuinka mahdollistaa vammaisten ja erityistä tukea tarvitsevien liikkujien osallistuminen urheiluseuran toimintaan. Koulutuksen järjestää Etelä-Suomen Liikunta ja Urheilu ESLU ry yhteistyössä VAU:n kanssa.

  • Ajankohta: 10.9. klo 17.30–19.00
  • Paikka: Sporttitalo, Valimotie 10, 00380 Helsinki

Koulutuksen oppimistavoitteet

  • Osallistujalla on käsitys siitä, kuinka eri tavoin seurassa/yhdistyksessä/kerhossa tms. voidaan huomioida vammaisten liikkujien osallistumismahdollisuudet (erillinen erityisryhmä tai osaksi seuran olemassa olevia ryhmiä).
  • Osallistuja tietää, millaisia asioita on hyvä huomioida erityisryhmää suunniteltaessa ja otettaessa vammaisia liikkujia mukaan seuran/yhdistyksen/kerhon toimintaan.
  • Osallistujalla on käsitys siitä, millaisia erilaisia yhteistyömahdollisuuksia kannattaa pohtia ja mitä tukipalveluita toiminnan mahdollistamiseksi on tarjolla.
  • Osallistuja laatii konkreettisen ensiaskeleiden suunnitelman seuransa tms. toiminnan ovien avaamisesta myös liikkujille, joilla on erityisen tuen tarve.

Kouluttajana toimii Suomen Vammaisurheilu ja -liikunta VAU ry:n lasten ja nuorten liikunnan suunnittelija Nina Peltonen.

Tilaisuus on ilmainen, mutta peruutuksesta tulee ilmoittaa. Peruuttamattomista ilmoittautumisista veloitamme 20€ per osallistuja.

Ilmoittautumiset 5.9. mennessä: https://tapahtumat.eslu.fi/tapahtumat/erilaiset_liikkujat_seurassa_syksy2019/

Tilaisuuden jälkeen suosittelemme käymään myös Liikuntaa kaikille – pelit ja leikit tutuksi -koulutuksen, josta saat käytännön ideoita matalan kynnyksen liikuntatoimintaan.

Lisätietoja: koulutusassistentti Isa Laakso, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., puh. 040 450 1950