Tule mukaan luomaan liikuntamahdollisuuksia kaikille!

VAU:n YLVÄS-verkosto tukee vammaisten henkilöiden liikuntamahdollisuuksia. Sana YLVÄS tulee VAU:n toiminnan keskeisistä arvoista: Yhdenvertainen, Liikkuva ja Välittävä Suomi.

YLVÄS koostuu yhteiskuntavastuullisista yrityksistä ja yhteisöistä, joille vammaisten henkilöiden tasavertainen liikuntaan ja urheiluun osallistuminen on tärkeää. VAU tarjoaa mahdollisuuden tulla mukaan vaikuttamaan vammaisten osallistumismahdollisuuksiin ja -olosuhteisiin koko elinkaarella.

YLVÄS-verkostoon kuuluvat yritykset ovat erityisesti mukana tukemassa mm.:

  • Kaksi kertaa vuodessa järjestettäviä erityistä tukea tarvitsevien lasten ja nuorten matalan kynnyksen Junior Games -kilpailutapahtumia, jotka ovat monelle lapselle ensimmäinen kosketus urheiluelämyksiin.
  • Valtti -ohjelmaa jonka avulla erityistä tukea tarvitsevat lapset pääsevät kokeilemaan erilaisia harraste- ja liikuntalajeja.
  • Kehitysvammaisten Special Olympics -tapahtumia jotka mahdollistavat osallistumismahdollisuuden taitotasosta riippumatta.
  • Esteettömyyden ja saavutettavuuden kehittämistä liikunnan ja urheilun kentällä.

Leo-Pekka Tähti (kuva: Paralympiakomitea/Harri Kapustamäki)

"Juniorikisoissa on oiva tilaisuus kilpailla tasavertaisesti muita vastaan. Tärkeintä ei aina ole voitto vaan se, että yrittää parhaansa. Juniorikisat toivat kipinää oman urheilijapolkuni alkutaipaleelle."
- Leo-Pekka Tähti, pyörätuolikelaaja, viisinkertainen paralympiavoittaja.

Yhteiskuntavastuullista toimintaa!

Sosiaalinen yhteiskuntavastuu tarkoittaa yhdenvertaisuuden ja oikeudenmukaisuuden edistämistä kaikissa yhteiskuntaluokissa. VAU toimii vammaisten henkilöiden liikunnan yhdenvertaisuuden edistäjänä kehittämällä liikunta- ja urheilumahdollisuuksien olosuhteita ja asenteita yhdenvertaisemmiksi ja tasapuolisemmiksi ikään, sukupuoleen, taloudelliseen tilanteeseen, etniseen taustaan tai seksuaaliseen suuntautumiseen katsomatta.

Anna hyvän kiertää ja tule mukaan vaikuttamaan!

YLVÄS-verkoston kautta tuetaan myös vammaisliikunnan ohjaajien koulutusta, vammaisten henkilöiden kunto- ja terveysliikuntaa sekä kansallista laji- ja kilpailutoimintaa eri vammaisurheilulajeissa. Näin pääset kurkistamaan kulissien taakse, miten YLVÄS-verkoston toiminta vaikuttaa vammaisten henkilöiden liikuntamahdollisuuksiin. YLVÄS-tapahtumat ovat mainioita b2b tapahtumia jossa pääset verkostoitumaan ja kertomaan toiminnastasi muille sekä tutustut tarinoihin jotka ovat mahdollistaneet paljon.

Osallistumalla YLVÄS-verkostoon saat:

  • Kahdesti vuodessa kutsun eturivin paikoille vuoden kiinnostavimpiin vammaisurheilu- ja -liikuntatapahtumiin
  • Vahvan mukana olon yhteiskunnan osallisuuden kehittämisessä
  • Uskottavan kuvan yhteiskuntavastuullisena toimijana ja kehittäjänä
  • Valmiin sisällön käytettäväksi omassa yhteiskuntavastuullisuus-viestinnässä

YLVÄS-verkoston vuosimaksu: 1.000 euroa (ALV0%)

Tehdään yhdessä uudet puitteet liikunnalle!

YLVÄS -TAPAHTUMAT 2017

HJK – Ilves Veikkausliigan ottelu 11.5.2017

VAU ja Restel tarjoavat YLVÄS-verkoston jäsenille Veikkausliigaottelun HJK - Ilves torstaina 11.5. Finnair Stadionilla.

Ilmoittautudu mukaan ja varaa paikkasi!

Tuo henkilökuntasi perheineen Liikuntamaa -tapahtumaan 9.–11.11.2017!

VAU tarjoaa kaikille YLVÄS -verkostoon kuuluvien yrityksien henkilökunnalle ja heidän perheilleen mielenkiintoisen liikuntapäivän Liikuntamaassa. VAU isännöi jo perinteeksi muodostunutta Liikuntamaa-messutapahtumaa Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa Apuväline-messujen yhteydessä 9.–11. marraskuuta 2017.

 

Tarjolla on Messukeskuksen E-hallin täydeltä vammaisurheilun ja -liikunnan kokeilumahdollisuuksia ja tietoutta. Kolmen messupäivän aikana voi tutustua lajeihin, välineisiin ja harrastusmahdollisuuksiin yli 30 toimintapisteessä. Liikuntamaa on kuin vammaisurheilulajien huvipuisto ja arvokas tiedonsaanti- ja kohtaamispaikka kaikille alalla toimiville henkilöille. Liikuntamaa on osa Suomi 100 vuotta tapahtumien sarjaa.

Ilmoittaudu mukaan syksyn liikuttavimpaan tapahtumaan!

Lisätiedot, varaukset ja yhteydenotot