Suomen Vammaisurheilu ja -liikunta VAU ry on urheilu- ja liikuntajärjestö, jonka tehtävänä on suunnitella, toteuttaa ja kehittää liikunta-, näkö- ja kehitysvammaisten henkilöiden sekä elinsiirtoväen liikunnan harrastamisen ja kilpailemisen mahdollisuuksia ja olosuhteita. VAU palvelee liikunnanharrastajia vauvasta vaariin koko elämänkaarella.
VAU:n toimialoja ovat nuorisotoiminta, harrasteliikunta, kilpa- ja huippu-urheilu ja järjestötoiminta. Toimialojen tukitoimia ovat aluetyö, koulutus ja viestintä. Special Olympics Finland on osa VAU:n toimintaa.
Organisaatioinfo Tietoa lajeista
Special Olympics -karnevaalit

Special Olympics -karnevaalit on liikuntatapahtuma kaikille kehitysvammaisille henkilöille. Kisakallion Urheiluopistolla on tarjolla lajeja, pelejä ja iloista yhdessäoloa niin urheiluhenkisille kuin matalan kynnyksen liikkujille.
Special Olympics -karnevaalit
Maalipallon MM-kilpailut 2014 -logo

VAU järjestää maalipallon MM-kilpailut 26.6.–6.7.2014 Espoossa, Tapiolan urheilupuistossa. Suomen miehet ja naiset tavoittelevat mitalisijoja ja paikkaa Rion paralympialaisiin maailman muiden maalipallohuippujen joukossa.
Maalipallon MM-kilpailut

Suomen Vammaisurheilu ja -liikunta VAU ry | Radiokatu 20, 5. krs. 00240 Helsinki | www.vammaisurheilu.fi