Special Olympics -ratsastuskilpailut

Huittisten Ratsastuskeskus järjestää kehitysvammaisten Special Olympics ratsastuskilpailut 6.–7. huhtikuuta 2019 Huittisten Ratsastuskeskuksessa. Kilpailut alkavat lauantaina klo 14.00 ja sunnuntaina klo 10.00.

Lauantaina 6.4. klo 14 alkaen

 • LUOKKA 1 Special Olympics, Working Trail, käynti
 • LUOKKA 2 Special Olympics, Working Trail, ravi
 • LUOKKA 3 Special Olympics, Working Trail, laukka

Sunnuntaina 7.4. klo 10 alkaen

 • LUOKKA 4 Special Olympics, käyntiohjelma 2
 • LUOKKA 5 Special Olympics, käyntiohjelma 2015
 • LUOKKA 6 Special Olympics, käynti-raviohjelma 2015
 • LUOKKA 7 Special Olympics, käynti-ravi-laukkaohjelma 2015

ERITYISMÄÄRÄYKSET

 1. Ilmoittautumiset Huittisten Ratsastuskeskukseen 31.3.2019 mennessä Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai puh. 02 567 797.
 2. Ratsastaja voi osallistua kahteen luokkaan lainahevosella tai omalla hevosellaan.
 3. Kilpailuissa noudatetaan Special Olympics -sääntöjä sekä SRL:n vammaisratsastussääntöjä soveltuvin osin. Ratsastajan täytyy kuulua SRL:n jäsenseuraan tai hänellä pitää olla SRL:n Green Card -kortti, joka kattaa myös ratsastuksessa mahdollisesti sattuvat tapaturmat.
 4. Lainahevoset ovat pääasiassa ratsastuskoulun opetushevosia. Kilpailut ratsastetaan kentällä tai maneesissa, säästä riippuen. Hevosten kokeilu ja verryttely järjestetään kentällä tai maneesissa sään mukaan.
 5. Lainahevosluokissa hevoset arvotaan ja hevosta on mahdollisuus kerran vaihtaa. Ratsastajat saavat verrytellä hevosta 15 min ennen omaa suoritustaan.
 6. Lähtömaksu 20€ / luokka, hevosvuokra 20 € / luokka. Kaikki maksut maksetaan kilpailukansliaan.
 7. Palkintoina ovat mitalit sekä ruusukkeet.
 8. Kanslia aukeaa klo 9.00. Kanslia sulkeutuu tunti kilpailujen päättymisen jälkeen.
 9. Tiedustelut: Huittisten Ratsastuskeskus, puh. 02 567 797. Majoitusmahdollisuus, sis. aamupalan. Kilpailupaikalla puffetti ja maksullinen ruokailumahdollisuus. Jos ratsastaja tarvitsee avustusta, tulee hänen tuoda avustaja mukanaan. Majoitustiedustelut ja varaukset: Huittisten Ratsastuskeskus, puh. 02 567 797, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..
 10. Kilpailujen tuomarina toimii Anna Saari. Järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin ja mahdollisuuteen rajata lähtöjen määrää kilpailuissa, lähtöjen määrän noustessa liian suureksi.
 11. Perjantai-lauantai 5.–6.4. pidetään valmennusleiri Huittisten Ratsastuskeskuksessa.