Boccian ulkokenttien SM-kilpailut (henk.koht., pari)

Boccian ulkokenttien henkilökohtaisten ja parien sarjojen SM-kilpailut järjestetään 27.–28. heinäkuuta 2019 Kurikan pesäpallokentällä (Tanelintie).

Osanotto-oikeus näihin kilpailuihin on kaikilla niillä henkilöillä, joiden edustama yhdistys on Suomen Vammaisurheilu ja -liikunta VAU ry:n jäsenyhdistys.

Henkilökohtaisten pelien sarjat ovat

  • naiset, yleinen, luokat 2–3 ja veteraanit 80v.

Osallistumisoikeus veteraanisarjaan on kaikilla niillä henkilöillä, jotka täyttävät em. iän samana vuonna, kun SM-kisa on. Naiset ja miehet pelaavat yhdessä samassa sarjassa. Naisille ei tule hyvityspisteitä.

Paripelien sarjat ovat

  • naiset, yleinen ja luokat 2–3.

VAU ry:n SM-sääntöjen mukaiset hyvityspisteet ovat käytössä luokkiin 2–3 luokitelluilla pelaajilla. Hyvityspisteet on ilmoitettava ennen ottelun alkua kentän sihteerille. Luokiteltujen pelaajien ei tarvitse kuulua samaan yhdistykseen.

Henkilökohtaiset pelit pelataan 27.7. Osanottovarmistukset klo 8.00 alkaen. Alkulohkot alkavat klo 10 ja finaalit heti alkulohkojen päätyttyä.

Paripelit pelataan 28.7. Osanottovarmistukset klo 8.00 alkaen. Alkulohkot alkavat klo 9.00 ja finaalit heti alkulohkojen päätyttyä.

Osallistumismaksut

16 €/hlö ja 18 €/pari. Maksut mielellään etukäteen Kurikan Invalidit ry:n tilille: FI09 4726 1020 0134 99.

Ilmoittautumiset

12.7.2019 mennessä ja lisätiedot: Raimo Mäkelä, 0400 363 913, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Kisainfo lähetetään noin viikkoa ennen kisoja.

Majoitustiedustelut

HiljaHelena, Hotel KurikkaPitkämö Canyon Camping ja Etelä-Pohjanmaan Matkailu.

Ruokailumahdollisuus. Puffetti. Arvontaa.

Ottakaa omia palloja ja mittatikkuja mukaan.

Huom! Ennakkotiedoista poiketen boccian lajijaoksen vaaleja ei pidetä kisojen yhteydessä, koska erovuoroisten jäsenten lisäksi ei muita ehdokkaita ole.